Δυστυχισμένοι δημοσιογράφοι

πολύφημος 2.0

Απογοητευμένοι εμφανίζονται όλοι οι δημοσιογράφοι στα μεγάλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, μετά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη και τον τρόπο με τον οποίο ο πολιτικός κόσμος αντιδρά στη δημοσιοποίηση μιας υπόθεσης σαν αυτή.

Είναι, μάλιστα, τόσο μεγάλη η απογοήτευση όλων των γνωστών εφημερίδων, ιστοσελίδων και καναλιών, όπου μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου έσπευσε από την πρώτη στιγμή να προειδοποιήσει το κοινό ότι όλα όσα ακούγονται περί χρηματισμού πολιτικών προσώπων είναι ψέματα και ανακρίβειες που έχουν στόχο να σπιλώσουν τη χώρα και να διώξουν τους τουρίστες της.

Φυσικά, σχεδόν κανείς από τους δημοσιογραφικούς κύκλους δεν θεωρεί ότι τα πολιτικά πρόσωπα χρηματίζονται. Ούτε από τις τράπεζες, ούτε από τις επιχειρήσεις. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα δημοσίευαν τα ντοκουμέντα γιατί αυτό επιτάσσει ο δημοσιογραφικός κώδικας δεοντολογίας.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι υποθέσεις σαν αυτές των εξοπλιστικών, του χρηματιστηρίου, των ιδιωτικοποιήσεων, της λίστας Λαγκάρντ, της Siemens και πολλές ακόμη, δεν αφορούν ενεργά πολιτικά πρόσωπα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 480 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s